CREATIVITY NEVER GOES OUT OF STYLE

HI, DIT BEN IK

Kijken, ontwikkelen, creëren, zién. Dat is mijn passie, dat is wie ik ben. Mijn creatieve brein staat nooit stil. Het borrelt, waar ik ook ben, wat ik ook doe. Met altijd dat oog voor detail. Op zoek naar dat unieke sfeerbeeld en die perfecte balans tussen perspectief en compositie, licht- en kleurgebruik, vorm en lay-out.

HOE HET ZO KWAM

Ik volgde de opleiding tot Photography en Graphic Design in Nederland, en ontdekte al snel dat mijn hart toch wel lag bij het fotograferen van mode en lifestyle. Daarin wilde ik me graag verder ontwikkelen, en liefst meteen ook goéd. Nou… die keuze was snel gemaakt. Modemekka Milaan, dát moest het worden. Ik koos voor de opleiding tot Fashion Photography aan de Fashion Academy Up To Date. Daar, temidden van professionals en vaktechnici leerde ik de kneepjes van het vak en alle ins en outs voor hét perfecte plaatje.  

STUDIONIC.

Eenmaal terug in Nederland werkte ik als grafisch vormgever en fotografe. Maar nog liever wilde ik voor mezelf beginnen. En dus zette ik de stap: StudioNIC. werd een feit! Ik ontwikkel het hele concept, van idee tot ontwerp, tot compleet project. Dat ik me gespecialiseerd heb in zowel grafische vormgeving als fotografie komt me daarbij heel goed van pas. In die combinatie ligt mijn kracht. Allesomvattend, gewoon het hele concept: dat is wat ik bied. En de kwaliteit? Daarin ga ik ver. Net als in creativiteit. Want creativity never goes out of style. Die blijft gewoon zichzelf, net zoals ik. Boordevol ambitie en klaar voor altijd net dat ene stapje méér.  

Nicole Korsten

NEEM DIRECT CONTACT OP

Voor alle creatieve ideeën!

STUDIONIC.

Loopkantstraat 14
5405 NB, Uden

+31 (0) 612 867 491

+31 (0) 631 045 863

nicole@studionic.nl
renee@studionic.nl

 

Leveringsvoorwaarden

Privacyverklaring

VOLG STUDIONIC.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon