top of page
_49A9741_edited_edited.jpg
ABOUT

CREATIVITY NEVER GOES OUT OF STYLE

HI, DIT IS STUDIONIC

Kijken, ontwikkelen, creëren, zién. Dat is onze passie, dat is wie we zijn. Ons creatieve brein staat nooit stil. Het borrelt, waar we ook zijn, wat we ook doen. Met altijd dat oog voor detail. Op zoek naar dat unieke sfeerbeeld en die perfecte balans tussen perspectief en compositie, licht- en kleurgebruik, vorm en lay-out.

NICOLE.

_49A9741.jpg

Ciao, ik ben Nicole Korsten;

Ik volgde de opleiding tot Photography en Graphic Design in Nederland, en ontdekte al snel dat mijn hart toch wel lag bij het fotograferen van mode en lifestyle. >>

Daarin wilde ik me graag verder ontwikkelen, en liefst meteen ook goéd. Nou… die keuze was snel gemaakt. Modemekka Milaan, dát moest het worden. Ik koos voor de opleiding tot Fashion Photography aan de Fashion Academy Up To Date. Daar, temidden van professionals en vaktechnici leerde ik de kneepjes van het vak en alle ins en outs voor hét perfecte plaatje. Eenmaal terug in Nederland werkte ik als grafisch vormgever en fotografe. Maar nog liever wilde ik voor mezelf beginnen. En dus zette ik de stap: StudioNIC. werd een feit! Ik ontwikkel het hele concept, van idee tot ontwerp, tot compleet project. Dat ik me gespecialiseerd heb in zowel grafische vormgeving als fotografie komt me daarbij heel goed van pas. In die combinatie ligt mijn kracht. Allesomvattend, gewoon het hele concept: dat is wat ik bied. En de kwaliteit? Daarin ga ik ver. Net als in creativiteit. Want creativity never goes out of style. Die blijft gewoon zichzelf, net zoals ik.

Boordevol ambitie en klaar voor altijd net dat ene stapje méér.  

NEEM DIRECT CONTACT OP

Voor alle creatieve ideeën!

STUDIONIC.

Loopkantstraat 18A
5405 AC, Uden

+31 (0) 612 867 491

nicole@studionic.nl
 

Leveringsvoorwaarden

Privacyverklaring

bottom of page